Ik Sport Noordwolde opent fitnessstudio

Noordwolde – Doordat de vraag naar fitnessruimte steeds groter wordt, heeft de sportschool van Noordwolde, ’Ik sport’, besloten om een nieuw gedeelte te creëren. Deze ruimte is speciaal voor de mensen die graag individueel willen sporten.

Eigenaar Guido Duiven is zeer enthousiast over de nieuwe ruimte. Een aantal maanden geleden kreeg hij onverwachts de kans om naastgelegen pand te huren. Dat was de kans om uit te breiden en fitness aan te gaan bieden. Sinds de sportschool opende in 2016 kwam er wekelijks de vraag binnen of er naast de groepslessen van Les Mills ook fitnessmogelijkheden waren, om individueel te trainen.

Aangezien de groepslessen, de Senioren Vitaal lessen, de samenwerking met gemeente Weststellingwerf en de samenwerking met diëtistenpraktijk Hinke Meinema zo succesvol verlopen, is de uitbreiding met fitness een logische stap. Zelfs steeds meer mensen uit Wolvega en andere verder gelegen dorpen weten de weg te vinden naar Ik Sport.

Laagdrempeligheid, individuele aandacht , een ongedwongen sfeer en vooral betaalbaarheid staan hoog in het vaandel bij Ik Sport. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen of een gratis proefles te komen ervaren. Ik sport de nieuwe fitnessruimte maandag.

Ik Sport is te vinden op Hoofdstraat West 10B in Noordwolde.