Lodder zet deuren atelier open

Noordwolde - Cees Lodder is één van de kunstenaars die tijdens het Landelijke Atelierweekend op zaterdag 22 en zondag 23 juni zijn deuren van zijn atelier aan de Nieuweweg 34 in Noordwolde open heeft staan.

Tijdens de zomer-editie van het Landelijk Atelierweekend stellen beeldend kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek. Belangstellenden krijgen zo een kijkje achter de schermen.

Zo kunnen belangstellenden ook een kijkje komen nemen in de ‘de Schilderwerkplaats’ van Cees Lodder . Van 10.00 tot 17.00 uur zijn zijn schilderijen, tekeningen en beelden te zien.

Tijdens een extra activiteit mogen bezoekers bij Lodder ook zelf aan de slag met collage en schildertechnieken. Dichtstbijzijnde andere deelnemer is Marieke Smink, Atelier Kunst & Stijl, aan de Dorpstraat 41 in Zorgvlied.

Kunstliefhebbers vinden op www.landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

====================================================================