Lintjo verkoop boeken voor kas

Oldeberkoop - Korfbalvereniging Lintjo organiseert zaterdag 15 juni voor de zeventiende keer een boekenmarkt. De opbrengst zal gereserveerd worden voor het onderhoud aan en de afschrijving van het kunstgrasveld.

De voorgaande edities hebben een redelijk constant aantal bezoekers en resultaat opgeleverd. Via diverse kanalen is de Berkoper organisatie erin geslaagd opnieuw veel boeken in te zamelen. Geschat wordt dat er zaterdag rond de zesduizend exemplaren, zoveel als mogelijk gesorteerd, te koop worden aangeboden.

Het assortiment is compleet nieuw ten opzichte van het aangeboden waar van vorig jaar. Daar doet Lintjo ieder jaar afstand van. Dit is voor de trouwe bezoeker beslist een voordeel.

De ervaring heeft geleerd dat vele verzamelaars na een bezoek aan Oldeberkoop hun verzameling weten aan te vullen. De organisatie verwacht dan ook dat al voor de klok van tien uur vele liefhebbers in de rij staan. Het is zeker dat er voor iedere smaak wel iets te koop is in de kantine op sportpark Lunia.

Daarnaast verwacht Lintjo dat veel mensen de mogelijkheid zullen benutten om voor een paar euro boeken in te slaan voor de komende vakantieperiode. Om 12.30 uur, als de boekenmarkt is afgelopen, verwacht de organisatie dan ook weer een enige duizenden exemplaren te hebben verkocht.