Wolvega - De stichting Amivedi, Meldpunt Wolvega e.o., meldt de volgende vermiste en gevonden huisdieren:

Vermist

Noordwolde, Nieuweweg: kat Sweety sinds 2 juni, ongeveer 3 jaar, langharige zwarte boskat met groene ogen.

Noordwolde, Paaskamp: kater Zon sinds 1 juni, 6 jaar, gecastreerd, gechipt, cypers grijs/zwart (gestreept) met wit, over zijn gehele rug een lange streep van hals naar staart, symmetrische strepen naar de zijkant en is daardoor fraai getekend, wit befje onder kin, heeft leuk trippeltje als hij rent.

Wolvega, Heerenveenseweg: kater Jack sinds 31 mei, 3 jaar, gecastreerd, gechipt, zwart met paar witte haardjes op de borst, vrij lompe pootjes, hoog op de poten en vrij lange staart.

Gevonden

Steggerda, Ericaweg: een overleden poes op 1 juni, zwart met wit, geen chip, zwart met een klein beetje wit, een bruinige gloed over de vacht (kan ook zijn omdat ze misschien langer buiten is geweest), witte snorharen, vanaf de onderlip een wit stukje onder het bekje richting de hals, voorpootjes witte teentjes, achterpootje rechts een wit sokje, achterpootje links iets hoger wit dan een sokje, onder de borst een paar witte haartjes, in bovenrand linkeroor zitten 2 knipjes.

Wolvega, Pieter Stuyvesantweg (tussen de rotonde Sonnega en rotonde afslag Hoofdstraat West): een overleden wit met zwarte gecastreerde kater op 8 juni, geen chip. Hij is voornamelijk wit met een zwarte staart en hier en daar een zwart vlekje, zwarte vlek bovenop de rug, zwart vlekje boven op het kopje, zwart streepje boven rechteroog, op rechter achterpootje zwart vlekje aan achterkant, onder de staart een zwart vlekje.

Oldetrijne, Merriemaden: een overleden kat op 3 juni, cypers (gestreept) rood met wit, cypers rood met witte teentjes en links achter witte sok, misschien ook wit onder kop, maar boven bekje geheel rood.

Informatie

Meldpunt Wolvega e.o.

Tel: 088-0064695

wolvega@amivedi.com

www.amivedi.nl