Oldeholtpade viert drie dagen feest

Oldeholtpade - Oldeholtpade staat van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni in het teken van het dorpsfeest. Het bestuur en de vele vrijwilligers zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met de voorbereidingen.

Twee jaar geleden is er na afloop van het feest veel overlast geweest in het dorp. Vorig jaar verliep het feest op een paar kleine incidenten na gemoedelijk. De organisatie is in handen van de de VVV Oldeholtpade.

Vrijdag 14 juni treedt om 12.30 uur Magic Dennis op. Om 20.00 uur is de talentenjacht Rock Friday, gevolgd door een concert van The Bounty Hunters.

Zaterdag 15 juni begint om 9.30 uur met Ganzenbord en speurtocht. ‘s Middags staat volleybal en Jeu de Boules op het programma. Om 19.00 uur is een schuimparty voor de kinderen en om 22.00 uur treedt Lemonade op.

Boerenvoetgolf en een doolhof

Zondag 16 juni om 10.30 uur is de vertoning van de Stellingwerfse film ‘Daor klept de klokke weer'. Vervolgens is er een ‘Let’s Rock’ Dansworkshop, boerenvoetgolf en een doolhof. Om 20.30 uur treedt Bogey and the Longhorn op tijdens de Vaute Rok Sundag. Het feest wordt om 21.30 uur afgesloten met de prijsuitreiking van de straatversiering.