Gezellige rommelmarkt voor goede doelen bij Mgr. Scholtensschool

Wolvega - Op het schoolplein van de Mgr. Scholtensschool in Wolvega werd zaterdagmorgen voor de 44ste keer een gezellige rommelmarkt gehouden. Voor half tien stond al een lange rij voor de ingang.

Onder meer tweedehands speelgoed, boeken, kinderkleding, servies en nog veel meer tweedehands spullen werden verkocht. Daarnaast konden de bezoekers iets lekkers eten en drinken en waren allerlei leuke activiteiten en een loterij gehouden. Dit alles werd ondersteund door ondernemers in Wolvega.

Op de markt werden alleen ingezamelde spullen verkocht, zoals antiek, glaswerk, aardewerk, boeken, speelgoed, kleding, elektra, maar ook veel kunst en kitsch. Naast de rommelmarkt, waar iedereen op z'n gemak kan sneupen langs de kramen, was nog tal van ander vertier voor jong en oud, waaronder het rad van fortuin, een voetbalspel, een schminkstand en caviarace.

Met de opbrengst gaat de school extra dingen doen voor de schoolkinderen (5000 euro), maar ook voor andere kinderen. De rommelmarkt ondersteunt dit jaar HELP Malawi Nederland (500 euro) en aan de Voedselbank Weststellingwerf (200 euro).