Coach voor je Leven houdt Inspiration-avond

De Blesse - Donderdagavond 23 mei om 20.00 uur geven Maarten en Inge van Coach voor je Leven de inmiddels bekende Inspiration bij Pieter Poot in De Blesse.

Deze presentatie wordt dusdanig vaak geboekt bij organisaties dat ze hem niet meer zelf organiseren. De reden dat zij het nu wel doen, is dat ze op deze manier geld willen ophalen voor Stichting Melanoom.

De Inspiration wordt gegeven aan de hand van een kort, maar krachtige presentatie met inspirerende filmpjes, informatieve verhalen en inzichtgevende oefeningen. Het is een laagdrempelige manier van het verkrijgen van nieuwe inzichten en eye-openers, die goed van pas komen als je in een onrustige periode zit of als je meer uit het leven wilt halen. Daarnaast leer je de Big Five for Life methode kennen en wat Coach voor je leven voor jou persoonlijk of voor je organisatie kan betekenen.

In ruil voor een donatie aan hun actiepagina 'In beweging voor Stichting Melanoom' mag jij deelnemen! Na aanmelding via info@coachvoorjeleven.nl ontvang je een bevestiging met daarin de link om te kunnen doneren.