Voorstellingen over Wardenier krijgen vervolg

Wolvega - Het Mysterie Wardenier speelt deze week in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk.

De makers van Storm over Beulaeke hebben wederom een succesvolle voorstelling geproduceerd. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Het Mysterie van Wardenier van donderdagavond en zaterdag 18 mei. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

De succesvolle voorstelling Het Mysterie van Wardenier wordt, wegens succes, verlengd. Op donderdag 26 september en vrijdag 27 september wordt de voorstelling extra gespeeld.

Op donderdag 9 mei was de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Deze avond hebben de bezoekers alvast een kijkje kunnen nemen in het programma van 2019/2020. Er waren optredens van Floris Kortie & Vera Kooper, Jochem Nooyen, Fuad Hassan, Op Sterk Water, Nina de la Parra en Rob Mostert en de Hammond Group. Daarnaast waren er spannende en leuke trailers van onder andere Vuur en Vlam, Her Majesty, Daan Boom, Doet Sneeuw Pijn, Rupsje Nooitgenoeg, Mondiavisueel en Rumag. Joey Teekamp presenteerde deze succesvolle en geslaagde avond.

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is nu gestart. Uiteraard heeft De Meenthe nog een aantal mooie voorstellingen staan in het huidige seizoen.

Op 1 juni is Droom XL te zien in De Meenthe.