Lintjo begint goed aan tweede helft van veldseizoen

Oldeberkoop - Lintjo was in Damwoude met 10-13 te sterk voor Wik'34.

Lintjo heeft dit veldseizoen maar één doel: kampioen worden. De Oldeberkopers zijn goed op weg. Met 14 punten uit 8 wedstrijden staan de roodhemden bovenaan in de 4e klasse E.

De wedstrijd tegen Wik’34 kwam moeizaam op gang. Lintjo begon met een achterstand, maar boog deze om in een voorsprong. Met name Marc de Boer en Tjabine Bouma waren trefzeker. Ook Lisanne de Boer en Marco den Ouden pikten hun doelpunten mee. Het was geen doelpuntenfestijn in Damwoude. Met name de koude wind maakte het lastig. Er werd gerust bij 4-6.

Het ging bij Lintjo niet vanzelf. Kees Flapper opende de tweede helft met een mooie actie, waardoor Lisanne de Boer vanaf de stip mocht aanleggen. Jacco Wouda benutte een doorloopbal. Lisanne de Boer en Marco den Ouden zorgden er voor dat Lintjo aan de goede kant van de score bleef. Er werd om en om gescoord. Het gaatje dat Lintjo voor de pauze creëerde, werd niet meer weggegeven.

Doelpunten: Lisanne de Boer (4x), Marc de Boer (3x), Marco den Ouden (3x) Tjabine Bouma (2x) en Jacco Wouda. Zaterdag 11 mei speelt Lintjo thuis tegen Deinum.