Gezellige rommelmarkt bij Mgr. Scholtensschool

Wolvega - Op het schoolplein van de Mgr. Scholtensschool in Wolvega wordt op zaterdag 18 mei voor de 44ste keer een gezellige rommelmarkt gehouden.

De rommelmarkt wordt gehouden van 9.30 tot 14.00 uur. Er wordt onder andere tweedehands speelgoed, boeken, kinderkleding, servies en nog veel meer tweedehands spullen verkocht. Daarnaast kun je er iets lekkers eten en drinken en zijn er allerlei leuke activiteiten en een loterij. Dit alles wordt ondersteund door bedrijven uit Wolvega.

Op de markt worden alleen ingezamelde spullen verkocht, zoals: antiek, glaswerk, aardewerk, boeken, speelgoed, kleding, elektra, maar ook veel kunst en kitsch. Naast de rommelmarkt, waar iedereen op z'n gemak kan sneupen langs de kramen, is er nog tal van ander vertier voor jong en oud. Zo is er het rad van fortuin, een voetbalspel, een schminkstand en caviarace.

Bij de horeca-kraam zijn lekkere snacks en koffie, thee en limonade verkrijgbaar. Tijdens deze rommelmarkt wordt er bij het Rad van Fortuin de verloting gedaan van de door de leerlingen aan de deur verkochte loten. Hiermee zijn prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de lokale middenstand. 

Met de opbrengst gaat de school extra dingen doen voor de schoolkinderen, maar ook voor andere kinderen. De rommelmarkt ondersteunt dit jaar HELP Malawi Nederland en aan de Voedselbank Weststellingwerf.