Harde rockmuziek in de MIX

Wolvega - Op vrijdagavond kwam in het Jongerencentrum, pop- en cultuurpodium De Mix in Wolvega de EP ''Cut It Loose'' met 4 nummers van de band Flashbang uit. Dit werd gevierd met een feestje. Verder traden de bevriende bands Emote en All Over Again op.

Flashbang
De Weststellingwerfse band is in 2014 opgericht. De band speelt  ‘Alternative punkrock from Weststellingwerf’.

In hun stevige maar tegelijkertijd ook dynamische sound kun je veel verschillende invloeden terug horen: van Pearl Jam tot The Who en van Green Day tot Rage Against The Machine. Live vliegt het zweet je al snel om de oren; snel, strak en snoeihard.

Met deze CD willen de vier bandleden zich verder ontwikkelen en los maken van het huidige repertoire en vooral verbeteren, waardoor er nog meer belangstelling komt bij het publiek. Zie Flashbang op Facebook.

Emote
Emote is één van die bands die erin slaagt om originele Grunge te maken. Deze drie vrienden spelen dan ook al jaren in de undergroundscene. De brullende gitaren en de knallende drums creëren een muur van geluid die je lichaam hard raakt en je van binnen zal laten dansen. De decibellen zijn hoog en de oordopjes zijn gratis!

All Over Again
Al van jongs af aan is passie voor muziek hetgeen wat de leden van All Over Again uit de Westereen en omstreken op de been houdt. Geïnspireerd door de grunge scene gecombineerd met stoner invloeden brengt All Over Again een stevige eigen sound.