Veel Nederpop op het toneel

Steenwijk - Deze week in theater De Meenthe in Steenwijk: Stil in mij, Judeska, Nederpop All Stars, Crescendo, Mondiavisueel en Omdenken.

Stil in mij

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen dit keer niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. Zo komen ook al die andere herinneringen naar boven. Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks want wat weten ze nou van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je? Vol met bekende Nederlandse popmuziek (á la The Passion). Deze voorstelling is te zien op donderdag 4 april, aanvang 20.00 uur.

Judeska

Judeska belandt in een tbs-kliniek. Het is eindelijk zo ver. Na meerdere aanvaringen met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen tegen vrijwel iedereen die ze tegenkomt, heeft de rechtbank doen besluiten dat Judeska achter slot en grendel moet. In deze knotsgekke klucht moet Judeska noodgedwongen op zoek gaan naar zichzelf door middel van creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining. Maar als er één ding is waar Judeska niet tegen kan, is het wel verteld worden wat ze moet doen. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 5 april, aanvang 20.00 uur.

Nederpop All Stars

Tijden herleven en het dak gaat er af met de Nederpop All Stars. Na een succesvolle eerste theatertournee kon een tweede dan ook niet uitblijven. Een band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal. Denk aan Nederpop pareltjes als België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me / Vivre en De Bom. Deze voorstelling is te zien op zaterdag 6 april, aanvang 20.00 uur.

Crescendo

Op 6 april 2019 is het weer zover! De jaarlijkse uitvoering van Muziekvereniging Crescendo uit Steenwijk. Het Percussion Ensemble en de Brassband zullen u onder muzikale begeleiding meenemen op een Tribute naar Steenwijk. De presentatie van deze avond is in handen van Tim de Vries. Deze uitvoering is te zien op zaterdag 6 april, aanvang 20.00 uur.

Mondiavisueel

De roep van de orka is onweerstaanbaar voor avonturier Melvin Redeker. Ga met deze live multimedia theatershow mee op reis onder de golven, door de laatste wildernis van onze blauwe planeet. Melvin verstopt zich op de zeebodem, daar waar orka’s jagen op zeehonden. Op zoek naar de mysteries van de oceaan ontmoet hij haaien, nieuwsgierige bultruggen en zachtaardige killer whales. Deze multimedia theatershow is te zien op maandag 8 april, aanvang 20.00 uur.

Omdenken

Wegens groot succes komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken dit seizoen nog één keer terug met de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller. Dus mis het dit keer niet! Deze voorstelling is te zien op dinsdag 9 april, aanvang 20.00 uur.

Binnenkort

Binnenkort te zien in De Meenthe:. Tommie Christiaan op 11 april. Rayen Panday op 11 april. Jan en Anny op 12 april. Veldhuis en Kemper op 13 april. Richard Groenendijk op 16 april. Bram van der Vlugt op 17 april. Het Groot Niet Te Vermijden op 18 aprl. André Manuel op 18 april. Abafazi op 19 april. Miss Montreal op 20 april (uitverkocht). De Verleiders op 23 april. De Dutch Don’t Dance Division op 24 april.

www.demeenthe.nl